Nyhed: Sacred Healing Voice

– stemmeretræte på Bornholm

Mange begivenheder i livet kan påvirke og forandre din stemme, på godt og ondt. På denne retræte undersøger vi, gennem arbejde med krop, sind, åndedræt, lyd og ord, hvordan du kan forbinde dig dybere med din stemme. Du får færdigheder til at tale med kraft, udtryk, klarhed og lethed.

Nyhed: Styrk dit personlige lederskab

– I samarbejde med Bent Nielson

Når du som leder skal fremstå tydelig og autentisk, er stemmen og dine personlige værdier væsentlige elementer, der understøtter dit budskab og din fremtræden. Når der er overensstemmelse mellem, hvad du siger og hvordan du siger det, er din kommunikation mere autentisk.

Næste forløb bliver 2. – 3. marts 2024

Hvad tilbyder jeg?

Jeg hjælper skuespillere, sangere, erhvervsledere, politikere, tv-speakere og undervisere med at vedligeholde og træne deres stemme. Træning og/eller behandling, der udvikler din stemme i praksis, så du står stærkere i din personlige performance. Jeg hjælper dig til at skabe nuancer og bevægelse i din kommunikation og give dig en fysisk bevidsthed om din stemmes udtryksmuligheder. Du vil stå stærkere og mere autentisk, så det du har på hjerte også bliver opfattet, som du ønsker det. 

Åndedrætstræning

Træning af dit åndedræt kan give mere energi, bedre søvn og reducere stresssymptomer. Træningen omfatter øvelser og teknikker, der styrker din åndedrætsmuskulatur og din stemme.

Stemmetræning

For personer som er afhængige af deres stemme i deres professionelle liv som fx foredragsholdere, politikere og undervisere.

Onlinekursus

På dette kursus kommer din stemme i fysisk form og du får redskaber og øvelser til sund stemmebrug. Vi kommer til at have fokus på airflow, artikulation, holdning, dynamik og volumen mm.

Hjælp til selv hjælp

Hjælp til at forstå og skab bevidsthed om din stemmes sundhed og udtryksmuligheder og hvordan du kan udvikle din stemme i praksis.
Min kundekreds omfatter i princippet hele scenekunst- og mediebranchen samt det private- og offentlige erhvervsliv

Se her hvordan jeg arbejder med stemmen

Afspil video

Hvad siger de om mig?

Hvorfor stemmetræning?

Stemmen er dit vokale visitkort - og har stor betydning på, hvordan du bliver opfattet af andre. Den professionelle stemmebruger kan performe frit uden at det slider på stemmen.

Frihed

Bevidsthed om stemmens sundhed og potentiale kræver gentagelse og fordybelse. Træning, ro og fokus giver dig redskaber til at kunne bruge din stemme til fulde.

Den autentiske stemme

Den autentiske stemme

Stemmen er unik, der findes ingen stemme magen til din. Gennem træning af din stemmes fulde potentiale styrkes din autenticitet og ved at øge din kropsbevidsthed og forståelsen af din stemme, skabes et kropsligt fundament for et styrket personligt udtryk.

Slip vejret

Spændinger i hals og strube kan være årsag til, at stemmen ikke kan udtrykke sig frit. Spændinger kan skyldes, at du holder vejret tilbage eller ikke giver slip dybt nok. Vær opmærksom på om du går og holder maven inde? Om du spænder i tunge, kæbe og hals. Få hjælp til at slippe vejret og stemmen fri.
Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få opdateringer om mine tilbud og råd til hvordan du forbedre din stemme