Åndedrættet er et kraftfuldt værktøj til frihed i krop og stemme. Åndedrættet og kropslig bevidsthed er nøglen til  Den Autentiske Stemme – brug dit fulde potentiale. 

 

Mine produkter

Præsentationsteknik – stå stærkere med din stemme og i din krop

Få et skræddersyet forløb, der passer til dine/jeres behov. Voice in Motion stikker et spadestik dybere og faciliterer en forandringsproces for dig, så du bliver en stærk og autentisk præsentator/performer.

Online Stemmetræning

Skal din stemme i fysisk form? Du får redskaber og øvelser til sund stemmebrug så du kan stå stærkere i din krop og autentisk i din stemme?
Uanset, hvor i verden du er kan din stemme blive optimeret.

Alle mine kunder har en ting til fælles

De ved, at for at opnå en stærkere og mere autentisk stemme end den de har i dag, er de nødt til at investere i at ville gøre noget anderledes end det, de allerede gør.

Stemmen kan forandre sig meget igennem livet. Den er en vigtig del af din personlighed, og på stemmen kan man høre, hvordan mennesket bag stemmen har det.

Må jeg stille dig et par spørgsmål?

  • Hvor bevidst er du om din stemmes udtryk og virkemidler?
  • Hvordan vil du gerne kunne fremstå med din krop og din stemme?
  • Er du klar til at investere i en forandring, der involverer dit åndedræt, din bevidsthed, din krop og din stemme?

Det er præcis det, jeg kan hjælpe dig med.

Jeg kalder det Den autentiske stemme – en performance-strategi, der holder på den lange bane.

Fra ønske til handling

Hvis du ønsker at stå stærkere og få en friere stemme, skal der retning til og lægges en plan for at nå dine ønskede mål. Det hjælper jeg dig med. Du får sparring i træning af stemmen, kroppen og åndedrættet – og i at turde bruge din stemmes fulde potentiale.

Fagligheden er i orden

Med 25 års erfaring, som professionel sanger, skuespiller, stemmebehandler og underviser ved jeg godt, hvad der er på spil, når vi skal kunne bruge stemmen frit og ubesværet. Jeg er vant til at træne, udvikle og lytte til stemmer, og jeg vil også gerne hjælpe dig med at styrke din stemmes autenticitet.

Stemmen er som et instrument, der sidder i kroppen og er derfor påvirket af din fysiske og mentale tilstand. En sund og stærk stemme er afhængig af et godt og bevidst åndedræt. Jeg kender til de fysiologiske og mentale forudsætninger for at arbejde med at sætte stemmer fri. Du får konkrete redskaber, der er baseret på fakta og videnskab. Samtidig bruger jeg greb fra scenekunstens verden, hvor leg, intuition, dyb sansning og improvisation er med til at flytte grænser, så du kommer ud over rampen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få opdateringer om mine tilbud og råd til hvordan du forbedre din stemme